Samstag, 2. Mai 2009

Ulf & Andi

Els nostres amics Ulf i Andi avui fan una festa per inagurar la casa que s'han comprat (de fet és la casa on va néixer l'Ulf i que els seus pares ja feia temps que es volien vendre i al final es van decidir a comprar-los-hi!), així doncs torna als inicis ;-)

Com que deprés de donar moltes voltes amb la colla a veure què li regalàvem (que si un "vale" per Ikea - que si Ikea ja ho té tothom - que si un "vale" per Kontrast, la botiga de mobles més "in" de la zona....ufff), al final el Jens va tenir la brillant idea de fer-li una postal on tan sols hi poséssim diners així ells mateixos poguéssin decidir on es compraven els mobles, o si els volien per alguna altra cosa (que de fet ara els necessiten, que ahir l'Andi va tenir un accident de cotxe i tot i que no li ha passat res, el cotxe està per llençar-lo :(

Bé doncs al final he fet aquesta postal on hi ha un sobre integrat i així tothom que vulgui participar pot posar-hi diners i al mateix temps firmar a la targeteta que hi ha integrada!



3 Kommentare:

  1. Hi,
    Wow, super Karte, gefällt mir total gut!!! Das All Fall-Papier passt prima... ich verstehe zwar mal wieder nicht, was Du schreibst, aber die Karte ist schön!

    AntwortenLöschen
  2. super-schönes neues foto von dir! noch viel besser!!! :)
    lg

    AntwortenLöschen
  3. Es maquísima!
    El diseny es super maco i la ideia també...
    M'encanta! aixó t'ho copio en un futur amb el teu permís...
    Petons.

    AntwortenLöschen