Dienstag, 8. Dezember 2009

Calendari d'advent

A mitjans d'el mes passat vaig fer un curs de calendari d'advent. De fet és una cosa que no coneixia quan vaig arribar a Alemanya (tot i que avui en dia ja ha arribat en un toc més comercial, de marques de xocolata, a Catalunya :), però aquí és una tradició molt important, no només per nens sinó que els adults també tenen el seu calendari...

El curs va ser un èxit, les dones que van venir (no ens enganyem - Scrapbooking és 90% per dones) els hi va agradar molt i ens ho vam passar molt bé! Tot i que treballar amb caixes mini de llumins i tot repetit 24 vegades és molta feina de ditets... però totes se'n van anar amb el projecte a casa acabat!
Un cop passat el curs, ja que no el necessitava més com a mostra, vaig quedar amb les meves filles que me l'omplirien de coses per mi (elles ja tenen els seu propi), i m'hi han posat dibuixos i a vegades alguna cosa dolça, però encara em queden calaixos fins el 24, a veure quina sorpresa més m'hi espera :D



Espero que us agradi :)
Molts records a tothom i que acabeu de passar un bon dia de festa (aquí ni pont ni festa... treballant com sempre :)
Mireia

4 Kommentare:

  1. oh Mireia - der ist ja soooooooooo süß
    ich schmelze dahin

    AntwortenLöschen
  2. Hola Mireia, m'encanta el teu blog, és genial!!!
    No coneixia això de l'Scrap, havia vist coses però no ho coneixia com a tal, ho trobo molt interessant! Fas coses precioses i la botiga té una pinta encantadora. Felicitats.
    Escolta, això dels calendaris d'advent...al Solc n'havíem fet cada any, segurament eres massa petita per recordar-ho. No tenien res a veure amb la preciositat que ens presentes, però en fèiem.
    Era una cartolina amb un dibuix per cada dia fins al naixement i a sobre n'hi enganxàvem una altre amb una casa dibuixada i pintada amb les ditxoses ceres i embardissada (jejeje) i una finestra damunt de cada dibuix punxades amb un punxo (jeje) que anàvem obrint cada dia...no les recordes??
    Un petó per tu i la teva preciosa família, i una abraçada per la resta de casa teva!
    Ens anirem veien per aquí, no en tinguis cap dubte, ja t'he agregat a la meva llista de blogs preferits.

    AntwortenLöschen
  3. Hola Mireia!
    Esta vez te escribo en castellano, no recuerdo cómo lo hago normalmente porque hace taaaanto que no publicabas nada...
    Me alegro de verte de vuelta!
    Te escribí un mensaje, se borró cuando lo iba a publicar y lo dejé para otro momento, y aquí estoy...
    Enhorabuena por esa preciosa tienda!!
    Has cumplido el sueño de casi cualquier scrapera: tener tu propia tienda de scrap. Te deseo muchísima suerte!
    La casa es preciosa! esta y la de tu tienda...
    Son de cuento!
    Estás apuntada al sorteo, si te toca no me importará mandartelo a alemania, hay sitios más caros de enviar...
    Me emocionaron tus palabras... No sé qué decir, pero últimamente me decíis unas cosas... al final me lo creere y dejaré de superarme... o no, espero que tantas palabras bonitas me ayuden para seguir haciendo cosas.
    Muchas grácias por seguirme!!
    Besos.

    AntwortenLöschen
  4. Asche auf mein Haupt: Ich habe es erst jetzt entdeckt! Und es ist wunderschön geworden! Werde Dich jetzt mal ganz schnell mit meinem Blog verlinken - damit mir so was nicht noch mal passiert! Fühl Dich von mir ganz feste gedrückt - hoffentlich hattest Du ein paar schöne Tage in der Heimat und konntest Deine Familie sehen! Hab Dich gern - Deine 2.Mama - Conny

    AntwortenLöschen