Sonntag, 7. März 2010

No m'ho atrapo!

No pot ser!! Ja fa més de dos mesos que no escric res en aquest Blog, de fet m'estic plantejant de borrar-lo :(
El problema és que tinc tanta feina a la botiga, la online i el blog alemany que no em queda energia per continuar aquí...
Però de moment us presento uns treballs que vaig fer ja fa mesos, tots dos són de l'any passat. Tots dos els vaig fer servir per cursets de Scrapbook per principiants... són senzillets però les dones que venen als cursets de principiants no els hi pots fer coses gaire difícils que si no no tornen!! ;-)

De totes maneres en aquest LO vam cosir amb la màquina de cosir i tot!!


Aquest segon LO és encara més senzill però al curset (que normalment els faig de tres hores) també vam fer un mini àlbum (que no he arribat a fotografiar...la meva mare li va agradar tant en una de les visites que em va fer que se'l va emportar. L'àlbum tenia com a tema cosins (que per la meva mare és com dir néts, i clar quan va de néts ells es torna boja i tenir-los tots en un àlbum encara més!! Potser algun dia li demano que m'hi faci fotos :)
La de la foto és la Júlia, la meva neboda, ara ja s'ha fet més gran però la foto la tinc de fa tan de temps i m'agrada tant...


Bé em despedeixo per avui.. espero que la pròxima vegada no es faci esperar tant!!

Molts records,
Mireia

ps. Tan sols volia afegir que si mai necessiteu material d'scrap i no dubteu a mirar a la nostra botiga online www.shop.scrapbook-werkstatt.de tot i que la pàgina és en alemany no dubteu a preguntar que jo us puc enviar el que us faci falta tan sols heu d'enviar-me un mail a shop@scrapbook-werkstatt.com, visitar-nos no costa res i us asseguro que val la pena!!

3 Kommentare:

  1. Uih, sehr schöne Layouts - sehr fröhlich und frühlingshaft :-)

    AntwortenLöschen
  2. Nena, Mireia, poder és senzill, però és molt bonic!
    No el deixessis pas el blog, eh?? Ara que et segueixo més o menys la pista no desapareguis! Ja sé que tens els altres... però no entenc res del que hi escrius, parles d'una manera molt extranya, Jijijiji!!
    Me n'alegro molt que et vagi tant bé la botiga, és una sort en els dies que corren!
    Ara passaré per la botiga onLine, a veure que tal.
    Una abraçada a tu i toooooooota la família!

    AntwortenLöschen
  3. Einfach nur schön - Super LO's - Die Farben harmonieren so wunderbar mit den Bildern. LG Conny

    AntwortenLöschen