Dienstag, 16. März 2010

Sant Valentí Vs. Sant Jordi

Jo sóc de celebrar Sant Jordi!! De tota la vida!!
Però a vegades s'ha de fer veure una mica que un fa les coses com el ramat i per això fa uns dies (ja fa un mes - i que passa volant el temps!!) vaig haver de fer un Layout sobre l'amor...

M'he hagut de tornar a donar compte de que NO TINC FOTOS DEL MEU HOME I JO JUNTS!!! O surt ell amb les nenes, o jo amb les nenes o les nenes soles ;-)
Per això per fer aquest projecte vaig haver de buscar al Bagul "de los recuerdos" i vaig trobar aquesta foto, que és de fa ja 9 anys!! Llavors és quan a més a més et dónes compte que ens fem grans, sense adonar-nos-en perquè si comparo la foto amb l'actualitat.... és igual, de fet jo em sento tan o més jove que fa nou anys quan em van fer aquesta foto :)




A mi no m'agraden gaire els adhesius però vaig descobrir que si els enganxo en un altra paper i els retallo donant un marge puc fer coses com aquesta:



Espero que us agradi i fins la pròxima!!
Mireia

3 Kommentare:

  1. Mireia!!!! Ja era hora que actualitzessis el blog!!! El de la Scrapbook Werkstatt està molt bé, però molts dels treballs que fas, tampoc hi són!! Jo li faig costat a l'altre Anna i t'animo a que segueixis amb el blog :o) Almenys així mantens informada a la teva part catalana!!!!
    Petonets de Frankfurt i endavant!!
    La teva germana petita!

    AntwortenLöschen
  2. Liebe Mireia, ich habe keine Ahnung, was du da schreibst, aber dein Layout ist wirklich schön. Ist mir im Laden schon aufgefallen. Ich mag die Sugar Rush Serie auch gern.

    Freue mich schon auf Samstag !

    AntwortenLöschen
  3. Estic amb tu!
    Sant Valentí no em diu res, en canvi Sant Jordi és especial, malgrat cada any es repeteix, cada cop és una mica diferent. És macu rebre un detall d'aquella persona que estimes i passejar per les rambles plenes fins d'alt amb parelletes que s'agafen de la mà....
    No hi ha color! Records des de Barcelona

    AntwortenLöschen