Donnerstag, 13. Mai 2010

El dia del pare...

Avui aquí a Alemanya és el dia del pare. Sempre m'he preguntat perquè serveix und dia com avui, per dir-li al teu pare que te l'estimes? Quina tonteria! Això s'hauria de fer cada dia!! L'Anna m'ha comentat que és un invent del Corte Inglés per pujar els ingressos, crec que aquesta teoria m'agrada més ;-)
Però de totes maneres a la canalla els hi repeteixen tantes vegades (a la guarderia, a les botigues, a la tele...) que no ens vam poder estar sense fer res. Ahir vaig tenir les nenes una estoneta a la botiga i vam decidir fer alguna cosa pel papa.
Aquest és el resultat:
(el primer és de la Joana i el segon el de la Maia). La Maia de fet sap dibuixar molt més bé però ella pobreta només va tenir 10 minuts per poder fer tot el projecte...

La semana passada aquí també va ser el dia de la mare (más de lo mismo), i per això a la botiga vam organitzar un curset per nens (més aviat nenes, tot i que un nen també va venir!). El curset va ser tot un èxit, vam haver de partir-ho en dos dies i tot per la quantitat de canalla apuntada! Aquí és el reultat de les meves filles:
El de la Joana:

I el de la Maia:

I encara tinc una última notícia!!!
Deu fer cosa de dos mesos ens van trucar a la botiga, eren de la revista Eltern Family (és com un Ser Padres alemany), ens van dir que per al pròxim número preparaven un article sobre mares que han obert un negoci sobre un tema artístic. Era un reportatge sobre 5 mares, entre elles pintores, modistes,...) i ens van demanar si nosaltres també hi volíem ser representant l'Scrapbooking. Que si volíem?? Era una broma de pregunta. no? I és clar que volíem!! Eltern Family té una tirada de més de 400.000 exemplars! Ni en somnis haguéssim pensat que ens vindira una oportunitat com aquesta! Primer ens pensàvem que era una broma però fa cosa d'un mes va venir una fotògrafa professional a la botiga i ens va fer fotos durant 4 hores! Us juro que això de fer de model no fa per mi, no hi ha cosa més incòmoda que estar dreta davant d'una càmera, de cop els braços pesen més del compte, no saps com posar les cames i el riure només et surt forçat... per sort com que erem la Tina i jo juntes al final va ser molt divertit!!

La revista va sortir ahir, i aquest és la nostra pàgina:


Bé per avui ja n'hi ha prou, me'n vaig a celebrar el dia del pare plegant tota la roba que vaig rentar ahir, de fet "només" són 4 rentadores, de 7 kilos! ;-)
Molts petons,
Mireia

1 Kommentar:

  1. Quina llàstima Mireia! Ara que escrius de tan en tan, ningú et fa cap comentari!!! Bé, només volia dir que estic molt orgullosa de tenir unes nebodetes tan artístiques!!!!! Quan siguin grans no s'ho creuran que de petites ho feien tan bé!!!!!
    i ja t'ho vaig dir, però 300.000ex de tirada on la majoria de lectores són dones, i cal dir que són elles les que fan més "basteln"... no està gens malament!!!!!!! (d'això se'n diu Valor de retorn i amb cost 0 !!!! )
    Petonets!
    La teva germaneta!

    AntwortenLöschen